capsalera

inici_alcover

Què és la Institució?

L'Ajuntament de Manacor, conscient de la grandesa d'Antoni M. Alcover i Sureda i de la seva obra, acordà crear una Institució Pública amb el seu nom que fos acte d'homenatge, mostra dels seus records, estímul d'estudi i ciència, manifestació d'afecte.

+informació


Què vol aconseguir?

La Institució té com a principals finalitats la conservació, reunió i aprofitament científic de tot el legat d'Antoni M. Alcover per una banda i per l'altra l'estudi, recerca, coneixença i promoció de la cultura popular de Mallorca.

+ informacióCalendari d'Esdeveniment

Manacor, ciutat de llecor. Institució Alcover

x
Dissabte, 20. Octubre 2018 10:00 - 13:00
per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Visites : 334

Manacor, terra de naixença de mossèn Antoni Maria Alcover, és el punt de partida d’aquest viatge per la vida i l’obra del nostre folklorista i filòleg. Des de fa anys, la Institució Alcover s’encarrega de difondre i impulsar el llegat d’aquest veritable “home de combat” en favor de la llengua i cultura pròpies. A més de visitar l’entitat, recorrerem la ciutat de Manacor per tastar el patrimoni més significatiu, amb especial esment amb aquell que estigué vinculat d’una manera o una altra a la seva figura.

Horari: 10-13h

Punt de trobada: Institució Alcover.

Enrere


logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444