capsalera

inici_alcover

Què és la Institució?

L'Ajuntament de Manacor, conscient de la grandesa d'Antoni M. Alcover i Sureda i de la seva obra, acordà crear una Institució Pública amb el seu nom que fos acte d'homenatge, mostra dels seus records, estímul d'estudi i ciència, manifestació d'afecte.

+informació


Què vol aconseguir?

La Institució té com a principals finalitats la conservació, reunió i aprofitament científic de tot el legat d'Antoni M. Alcover per una banda i per l'altra l'estudi, recerca, coneixença i promoció de la cultura popular de Mallorca.

+ informacióEl passat divendres dia 3 de novembre, a les 20 h, va tenir lloc a la Institució Alcover l'acte de clausura de les celebracions dels 20 anys de Comerç Just a Manacor, coordinats per la junta directiva del Casal de la Pau- S'Altra Senalla. Hi varen intervenir Antoni Servera, director general de Cooperació del Govern de les Illes Balears; de Bartomeu Jaume, delegat de l'oficina de Manacor de l'Estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença; Joana Maria Galmés, de la junta directiva del Casal i Catalina Riera, batlessa de l'Ajuntament de Manacor. Pep Garcia Mallada (piano) i Damià Timoner (guitarra) varen acompanyar l'acte amb les interpretacions de diverses peces musicals. En acabar l'acte, s'oferí un brindis amb vi escumós i suc de comerç just.

 

 

aculturals inici_color2 inici_color3
inici_color4 inici_color5 inici_color6

logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444