capsalera

inici_alcover

Què és la Institució?

L'Ajuntament de Manacor, conscient de la grandesa d'Antoni M. Alcover i Sureda i de la seva obra, acordà crear una Institució Pública amb el seu nom que fos acte d'homenatge, mostra dels seus records, estímul d'estudi i ciència, manifestació d'afecte.

+informació


Què vol aconseguir?

La Institució té com a principals finalitats la conservació, reunió i aprofitament científic de tot el legat d'Antoni M. Alcover per una banda i per l'altra l'estudi, recerca, coneixença i promoció de la cultura popular de Mallorca.

+ informacióEl passat dijous dia 6 d'abril, a les 20 h, Felip Munar va presentar el seu darrer llibre La universalitat de la glosa. Gloses mallorquines de picat (1735-2011) a la Institució Alcover. Hi varen participar M. Magdalena Gelabert, directora de la Institució; Antònia Llodrà, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manacor; Cosme Aguiló, membre de l'Institut d'Estudis Catalans; Mateu Matas Xurí, president de l'Associació Glosadora de Mallorca i Felip Munar i Munar, professor de la Universitat de les Illes Balears i autor del llibre.

La universalitat de la glosa

Felip Munar

aculturals inici_color2 inici_color3
inici_color4 inici_color5 inici_color6

logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444