capsalera

inici_alcover

Què és la Institució?

L'Ajuntament de Manacor, conscient de la grandesa d'Antoni M. Alcover i Sureda i de la seva obra, acordà crear una Institució Pública amb el seu nom que fos acte d'homenatge, mostra dels seus records, estímul d'estudi i ciència, manifestació d'afecte.

+informació


Què vol aconseguir?

La Institució té com a principals finalitats la conservació, reunió i aprofitament científic de tot el legat d'Antoni M. Alcover per una banda i per l'altra l'estudi, recerca, coneixença i promoció de la cultura popular de Mallorca.

+ informacióEl passat dimarts dia 7 de març, els alumnes de 5è i 6è del CEIP Mestre Guillemet de Santa Eugènia varen visitar la Institució Alcover. Cristina Duran i Llucia Serra els varen guiar per l'espai museogràfic, per endinsar-los en la biografia i l'obra d'Alcover i mostrant-los el casal de Can Socorrat. Varen fer dos torns: a les 10 h, mentre els alumnes de 5è visitaven la Institució, els de 6è passejaren per Manacor i visitaren d'altres espais emblemàtics de la ciutat. A les 11.30 h, ho férem a l'inrevés.

Sala biografia

Guillemet

 


logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444