capsalera

inici_alcover

Què és la Institució?

L'Ajuntament de Manacor, conscient de la grandesa d'Antoni M. Alcover i Sureda i de la seva obra, acordà crear una Institució Pública amb el seu nom que fos acte d'homenatge, mostra dels seus records, estímul d'estudi i ciència, manifestació d'afecte.

+informació


Què vol aconseguir?

La Institució té com a principals finalitats la conservació, reunió i aprofitament científic de tot el legat d'Antoni M. Alcover per una banda i per l'altra l'estudi, recerca, coneixença i promoció de la cultura popular de Mallorca.

+ informacióEl passat dijous dia 23 de març a les 20 h, el Col·lectiu Dones de Llevant va coordinar la presentació del llibre Aurora Picornell (1912-1932). De la història al símbol, original de David Ginard Féron. Hi varen participar Francesca Mas, Maria Antònia Matamalas, Lila Thomàs i l'autor, que feren una semblança de la vida d'Aurora Picornell amb fotografies i, en acabar, Maria Antònia Gomila i Petra Riera interpretaren dues cançons per cloure l'acte.

 

 Libertat Picornell presentació

El passat dijous dia 23 de març, a les 10 h un grup coordinat per Andreu Pasqual i Jaume Riera visitaren la Institució, guiats per M. Magdalena Gelabert. El professor Til Stegman, de la Universitat de Frankfurt, que es trobava de visita a Mallorca per tal de presentar el seu darrer llibre Ambaixador de Catalunya a Alemanya, va afegir-se a la visita.  

 

Visita Andreu Pasqual

Til Stegmann

El passat dimarts dia 14 de març, a les 9.30 h, un grup de la Llar IMAS, coordinat per Miquel Cladera, va visitar la Institució. Guiats per M. Magdalena Gelabert, varen aprofundir en la vida i l'obra d'Antoni M. Alcover.

Llar IMAS2017


logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444