capsalera

inici_alcover

Què és la Institució?

L'Ajuntament de Manacor, conscient de la grandesa d'Antoni M. Alcover i Sureda i de la seva obra, acordà crear una Institució Pública amb el seu nom que fos acte d'homenatge, mostra dels seus records, estímul d'estudi i ciència, manifestació d'afecte.

+informació


Què vol aconseguir?

La Institució té com a principals finalitats la conservació, reunió i aprofitament científic de tot el legat d'Antoni M. Alcover per una banda i per l'altra l'estudi, recerca, coneixença i promoció de la cultura popular de Mallorca.

+ informació 

 

Portada reduïda

 

Recordau que el termini de presentació d'originals per a optar als Premis Ciutat de Manacor 2020 continua obert fins al proper 8 d'abril. Així mateix, a causa de la situació en què ens trobam, us oferim la possibilitat d'enviar-nos els originals per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Si ho voleu fer d'aquesta manera, recordau que s'ha de mantenir l'anonimat a l'original, per tant just hi pot aparèixer un pseudònim. A part, heu d'enviar-nos un altre document adjunt amb les vostres dades i el DNI escanejat.
Tan bon punt hàgim rebut el vostre correu, des de la Institució rebreu confirmació de la rebuda. Si no teniu aquesta confirmació el treball no constarà com a rebut. Gràcies!
 
 

Homenatge a Aina Moll reduït

 

Inscripcions: del 5 al 7 de febrer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sortida: 15 de febrer

Sencelles reduït

Sense esdeveniments
aculturals inici_color2 inici_color3
inici_color4 inici_color5 inici_color6

logo_alcover

Carrer del Pare Andreu Fernàndez, núm. 12 · 07500 Manacor · Tel/Fax: 662 320 444